Strategie en Cultuur Advies

//Strategie en Cultuur Advies
Strategie en Cultuur Advies 2017-02-10T14:04:02+00:00

Mission Matters ondersteunt strategie trajecten

Mission Matters helpt directies van dienstverlenende organisaties bij het structureel verbeteren van de bedrijfsresultaten en bij het bepalen van de strategie.

In deze trajecten staan de missie van de organisatie, de stakeholders en de cultuur centraal. Want zeker bij dienstverlenende bedrijven geeft een inspirerende cultuur vleugels.

Cultuur
Cultuur is te managen en begint met persoonlijk leiderschap. Een goede leider heeft een missie, toont bezieling, communiceert verbaal en non-verbaal. Leiderschap zorgt voor beter presterende organisaties. Het helpt organisaties om in te spelen op veranderingen in bijvoorbeeld de markt, de omgeving en technologie. Binnen de organisatie is het management faciliterend aan de medewerkers.

Actie!
Een organisatie die actief werkt aan goede dienstverlening en het verbeteren van de organisatie bruist en is productief.

Kijk welke ambitie bij het team past en ervaar wat je kunt. Fouten maken mag. Vier niet alleen de ander zijn fouten, maar ook die van jezelf. In een lerende organisatie geven fouten energie en inspiratie

Onze aanpak

Het werken aan de realisatie van uw organisatiedoelen en -ontwikkeling is een creatief en motiverend proces.

Spiritueel leiderschap
In een workshop van 2 dagen behandelt Jack van Praag onze visie over spiritueel leiderschap in samenwerking met Rabbijn Awraham Soetendorp. Vanuit de ervaring van de sprekers komen de volgende thema’s aan de orde: Leiderschap vanuit je hart, authenticiteit, autonomie en moed in het omgaan met dillema’s.

de CL-factor: workshop Leiderschap en Cultuur
In een workshop van 1 dag organiseren we intern een interactieve sessie over de rol van leiderschap en de rol van de leider, en hoe dit inter-acteert met de cultuur van de organisatie.  De workshop is een inleiding op de training cultuurmanagement.

Cultuurmanagement. Het kan in drie dagen!
Het beïnvloeden van organisatiecultuur is meer dan haalbaar voor managers die dat willen en kunnen. Langs een kort programma van 3 dagen gaat u cultuur gewoon managen: concreet, doelgericht en aansluitend op de visie en strategie van uw organisatie. Van ‘dat is nu eenmaal onze cultuur’ naar ‘nu hebben we de sleutel in handen om deuren te openen naar onze gewenste cultuur’

Bij Mission Matters is Jack van Praag onze strategisch adviseur en ondersteunen Tony Koeleman bij strategische ICT en Angelique Schrama bij strategische verkoop. Waar nodig zetten wij specialisten of trainers uit ons netwerk in.

Tarief

  • Voor advies hanteren we een tarief van €200,-per uur exclusief btw, reiskosten en eventuele andere onkosten.
  • Voor projecten en workshops maken wij altijd een offerte met inzicht in de resultaten, activiteiten en inzet.

Referenties

Load More Posts