Trainingen

//Trainingen

Mission Matters begeleidt en traint organisaties. Wij hebben diverse standaard programma’s ontwikkeld, en bieden ook maatwerk. We doen dit als onderdeel en/of aanvulling van onze advies projecten en coaching trajecten. De trainingen worden in-company aangeboden.

7 eigenschappen van effectief leiderschap in 7 workshops

In zijn boek "The 7 habits of effective leadship' beschrijft Stephen R. Covey de gewoontes die wij allemaal zouden moeten ontwikkelen om succesvoller en, vooral, gelukkiger te kunnen leven. In 7 workshops gaan we hiermee aan de slag.

Training Telefonische Acquisitie

Herken je dit? Het is maandagochtend. Er ligt opnieuw een lege agenda voor je neus en deze wil je natuurlijk vullen met opdrachten. Ondanks dat je weet dat het goed komt, blijft het een uitdaging. Wij weten hoe we het bellen voor het maken van afspraken moeten aanpakken.

Executives Together Programma

Executives zijn leidinggevend en ambitieus. Ze hebben een leidinggevende functie als manager of teamleider en willen hierin excelleren, en zich zowel persoonlijk als zakelijk ontwikkelen. Mission Matters leert ze zelfverzekerd en authentiek leiding te geven. Management Development, zo je wilt, maar dan anders.

Training Feedback in Bedrijf

Feedback wordt nogal eens verward met kritiek. Mensen voelen zich aangevallen of ervaren feedback als een teken van falen. Een gemiste kans, want wie feedback ziet als een kans om te leren, bevindt zich dagelijks in een boeiende leeromgeving. Reacties op ons gedrag krijgen we immers voortdurend, verbaal en non-verbaal.

Masterclass Spiritueel Leiderschap

Wat is de bindende factor van bekende spirituele leiders? Dat zijn hun overtuigingen en hun authenticiteit. Spirituele leiders geven leiding vanuit innerlijke kracht. De directeuren en managers willen en kunnen dit ook.

Training Cultuurmanagement

Het beïnvloeden van de organisatiecultuur is meer dan haalbaar voor managers die dat willen en kunnen. Langs een kort programma van 3 dagen gaat u cultuur gewoon managen: concreet, doelgericht en aansluitend op de visie en strategie van uw organisatie.

Training MBTI

MBTI training van 2 dagdelen voor effectievere communicatie. Door het herkennen van je persoonlijke communicatiestijlen en door begrip voor de communicatievoorkeuren van anderen verbeter je communicatie.

CONTACT

Welke ontwikkeling wilt u verkennen?

Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen..
CONTACT