Verkoop Verbeteren

//Verkoop Verbeteren

Mission Matters verbetert uw verkooporganisatie

Mission Matters adviseert bedrijven hoe zij hun verkoopresultaten kunnen verbeteren. Dit begint bij het professionaliseren van zowel verkopers als de verkoopafdeling. Bij het advies is er speciale aandacht voor de thema’s:

Marketing- en verkoopstrategie
De verkoopstrategie is een afgeleide van de strategie en het business model. Op basis van deze uitgangspunten ontwikkelen we samen met het management de marketing en sales strategie. We vertalen de strategische doelen naar een praktische invulling:

  • een heldere klantsegmentatie,
  • het presenteren van een eenduidige aantrekkelijke propositie,
  • het definiëren van de klantrelatie die past bij de cultuur van het bedrijf.

De verkoop professionaliseren
Verkoopafdelingen en verkopers professionaliseren kent veel dimensies: Verkoopstrategie en klantsegmentatie zijn het uitgangspunt voor de inrichting van het verkoopproces, de competenties van het team en de ICT ondersteuning. Ook de cultuur, de aansturing en beloningsstructuur doen ertoe. Onze visie op een professionele verkooporganisatie is een juiste mix van deze elementen.

Acquisitie aanpak en actie!
Acquisitie bestaat uit het onderhouden van de relatie met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Ook hierbij is een goed werkend CRM systeem belangrijk, maar het belangrijkste is dat er vanuit duidelijke doelstellingen voldoende tijd wordt besteed aan actie. Actie bestaat uit de juiste activiteiten en die zijn anders voor account management dan voor het werven van nieuwe klanten.

Onze aanpak

Het werken aan de realisatie van uw verkoopdoelen is een creatief en motiverend proces.

Telefonische Acquisitie Training
Nieuwe klanten werven is altijd top prioriteit. Door een persoonlijke en op maat gemaakte acquisitie aanpak en training-on-the-job, krijg je direct afspraken en bereiden we verkoopgesprekken voor. We coachen verkopers on the job. We leren ze bellen en zitten naast ze tijdens belblokken.

 

Bij Mission Matters zijn Jack van Praag en Angelique Schrama onze verkoop adviseurs. Jack heeft jarenlange ervaring met het richten en aansturen van de verkooporganisatie en Angelique heeft naast aansturing van een verkoopteam jarenlang gewerkt als sales in dienstverlenende organisaties. Waar nodig zetten wij specialisten of trainers uit ons netwerk in.

Tarief

  • Voor verkoopadvies hanteren wij een tarief vanaf €150,-per uur exclusief btw, reiskosten en eventuele andere onkosten.
  • Voor projecten en workshops maken wij altijd een offerte met inzicht in de resultaten, activiteiten en inzet.

Referenties

Load More Posts