Lloyd’s Register Rail Europe

Lloyd’s Register Rail Europe is sinds vijf jaar een onderdeel van Lloyd’s Register. Voor het meerjaren IT-beleid was er behoefte aan een beschrijving van de significantie van het huidige ERP systeem van Lloyd’s Register Rail Europe.

Prima managerial view op samenhang tussen proces, sturing en systeem. De kunst was om er geen IT vraagstuk van te maken, maar het belang van een IT-systeem zodanig in een managerial context te plaatsen, dat voor managers die een besluit hierover dienden te nemen, dit op basis van de juiste informatie en analyse konden doen. Mission Matters heeft daarvoor zeker een bijdrage geleverd. Richard Laan, Manager Finance en IT Lloyd’s Register Rail Europe

Significantie van het huidige ERP systeem
Dit document, gemaakt door Tony Koeleman, beschrijft op heldere wijze de relatie tussen primaire processen, de sturing daarvan en het ERP-systeem. Mede door deze beschrijving, heeft Lloyd’s Register Rail Europe haar bijzondere positie ten aanzien van het ERP systeem binnen de Lloyd’s Register Group weten te behouden.

Over Lloyd’s Register Rail Europe

Veiligheid is waar het werk van Lloyd’s Register al sinds 1760 om draait. De missie van Lloyd’s Register is het beschermen van levens en eigendommen en het bevorderen van onderwijs en onderzoek in transport en engineering.

De Lloyd’s Register Group is een van de wereldleiders op het gebied van het beoordelen van bedrijfsprocessen en producten aan de hand van internationaal erkende normen.

Klanten van Lloyd’s Register beheren doorgaans grootschalige, hoogwaardige assets waar faalkosten zeer hoog kunnen zijn, zowel financieel als wat betreft de impact op lokale gemeenschappen en het milieu.

Lloyd’s Register Rail Europe is het kenniscentrum voor rollend materieel, zoals treinen en trams. Jaarlijks worden hier ruim 500 projecten afgerond met een projectwaarde van enige duizenden tot enkele miljoenen euro.

By | 2017-02-10T14:05:08+00:00 1 oktober 2011|Referenties ICT en projectmanagement advies|