Masterclass Spiritueel Leiderschap

//Masterclass Spiritueel Leiderschap

Masterclass Spiritueel Leiderschap

Wat is de bindende factor van bekende spirituele leiders? Dat zijn hun overtuigingen en hun authenticiteit. Een spiritueel leider heeft zijn of haar ‘ik wil’ gevonden en dat is de drijvende kracht achter ‘ ik ga ervoor, dit is wat ik doe’. Dit vindt Mission Matters spirituele leiders.

Spirituele leiders geven leiding vanuit innerlijke kracht. De directeuren en ondernemers willen en kunnen dit ook. Wij weten hoe je jouw innerlijke kracht kunt ontdekken en inzetten voor je organisatie.

Waarom deze masterclass spiritueel leiderschap?

In het verhaal over Joris die de draak verslaat, zegt Joris tegen de koning: “Raak de draak daar waar hij het meest kwetsbaar is. Dan zal je hem verslaan.” Als wij, metaforisch gesproken, de draak willen verslaan, komt het gevoel van kwetsbaarheid om de hoek kijken.

Niet echt een geliefd thema in leiderschapstrainingen. Daar gaat het meestal over de held in jezelf te vinden en daadkrachtig naar voren te treden.

Wij gaan ‘naar binnen’ in onze Masterclass Spiritueel Leiderschap en zoeken de weg die jouw identiteit sterker maakt. Dit vraagt om een zorgvuldige aanpak. Een aanpak die inspireert, steunt en leiding geeft op een hoger niveau.

Unieke samenwerking met Rabijn Soetendorp

Op onnavolgbare wijze weet Rabijn Soetendorp al jaren zijn gehoor te raken, terwijl hij tegelijkertijd zijn manier van denken en doen voor iedereen bereikbaar maakt. Een unieke kracht in ons programma! Hij inspireert met universele verhalen over leiderschap, authenticiteit en autonomie. Soetendorp spreekt vanuit zijn hart en toont hoe moed de sleutel kan zijn in het omgaan met dilemma’s.

rabijn soetendorp

Over de masterclass

Dag- en avondprogramma + persoonlijke sessie

In een intensieve en inspirerende dag ga je op zoek naar jouw spirituele leiderschapskwaliteiten.

Het doel van de Masterclass is het ontginnen van jouw spirituele leiderschapskwaliteiten:

  • Jouw authentieke stijl van leidinggeven hanteren, die recht doet aan jou én aan de organisatie.
  • Inspireren vanuit je innerlijke kracht en visie.
  • Leidinggeven met moed omdat jij weet waar je voor staat.
  • Flow creëren door te ervaren wie je bent en wat je te bieden hebt.

Ochtendprogramma: de basiscomponenten : Inzicht in leiderschap en identiteit , Awraham Soetendorp inspireert op leiderschap en identiteit, de bron van jouw inspiratie – oefening

Middagprogramma: Autonomie : Uitgangspunten autonomie, moreel kompas en moed. Awraham Soetendorp over angst en moed.

Avondprogramma: Leiderschap en Moed : Dilemma’s, angst en moed – oefening. Afsluiting met persoonlijke uitdaging.

Persoonlijke sessie : Persoonlijke reflectie met Jack van Praag. Hoe pas je de aangereikte handvatten in de praktijk toe? Hoe voer je de persoonlijke uitdaging uit?

Samenstelling : deze masterclass is bij uitstek geschikt voor directieleden, board of directors en managementteams.  De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.

Voorbereiding : Als voorbereiding zal Jack van Praag met de opdrachtgever een intake gesprek voeren over de samenstelling en het dagprogramma.

Tijd, duur en locatie : 9.00- 22.00 uur
Wij bevelen een inspirerende externe locatie buiten het kantoor aan. Wij kunnen ook een geschikte locatie huren. Voor deze dag zijn lunch, diner en overige catering nog niet meegenomen en stemmen we af met de opdrachtgever. Deze kosten berekenen we transparant door.

Trainer / begeleider : Rabijn Soetendorp en Jack van Praag

De investering voor deze unieke masterclass bedraagt €2.500,- per persoon exclusief BTW.
Wil je deze masterclass voor jouw organisatie? In dat geval bespreken we gezamenlijk de wensen en mogelijkheden en ontvang je een maatwerk voorstel.

* verplichte velden

Wat zeggen deelnemers over de Masterclass Spiritueel Leiderschap?

Awraham maakt de dag meer dan goed.
Roy Senden, Kiwa
Door de verhalen van Awraham komt de boodschap heel diep binnen. In combinatie met de uitleg en in groepen zelf aan de slag gaan, maakt het een superkrachtige training.
Ingrid Wesseling, WAT Coaching
De masterclass is een wake-up call voor een ieder die de intensiteit van leiderschap wil beleven.
Onno Peer, het CCV
Dit mag je niet missen! Een ultieme combinatie van inspiratie en theoretische verdieping. Dank!!!
Inspirerende doorbreking van ‘if you always do what you always did, you’ll get what you always got’
Sanne van der Muijden, Samenwerkend Toezicht Jeugd
By | 2017-02-10T14:04:51+00:00 5 maart 2014|Training|