ShakePlus is gestart in 2014. Mission Matters gaf een van de partners van ShakePlus advies en coaching over persoonlijke ondernemersvragen en de inrichting van de nieuwe organisatie. We zijn ook sparringspartner over de vormgeving en marketing van de nieuw te ontwikkelen ShakePlus producten.

Na een paar coaching sessies realiseerde ik me dat Angelique veel meer is dan een business coach. Ze is een heel warm persoon en heeft de vaardigheden om jouw echte passie naar boven te halen. Toen ik me realiseerde wat het echt was, kreeg ik een hele andere drive. Ze heeft me ook geholpen om nieuwe afzetmarkten te zien, die ik nooit voor ogen heb gehad. Je kan zien dat ze zelf ondernemer is en je dus coacht vanuit haar praktijkervaring, iets wat ik niet voelde bij andere business coaches. Ik raad iedere ondernemer aan om haar te ontmoeten en dit zelf te ervaren. Bart Lansbergen, oprichter Shakeplus B.V.

Over ShakePlus

ShakePlus levert voedzame maaltijdshakes met superfoods, hoogwaardige eiwitten, anti-oxydanten, vitaminen, mineralen en vezels. Je krijgt daarmee alle voedingsstoffen binnen, maar niet de calorieën.  Drink het voor betere sportprestaties en sneller herstel, of voor energie en gezondheid in het algemeen of om af te vallen.

www.shakeplus.nl

By | 2017-02-10T14:04:51+00:00 17 januari 2014|Referenties Ondernemers Coaching|