Tony Koeleman van Mission Matters was  geheel 2013 op interim basis Commercieel Directeur van Efficy Nederland. Angelique Schrama was betrokken als interim marketing-communicatie medewerker.

Samen met de DGA  is gewerkt aan de professionalisering van de commerciële en operationele processen bij Efficy Nederland BV. Veel aandacht is besteed aan change en releasemanagement en het opzetten van een standaard SLA.

Ook structureerde en organiseerde  Mission Matters diverse marketing en communicatie activiteiten van Efficy Nederland.  Dit resulteerde in o.a. een relatie-evenement voor ruim 100 klanten, een WinRIS campagne en evenementen, website aanpassingen, het opzetten en versturen van nieuwsbrieven, de marketingstrategie, arbeidsmarktcommunicatie inclusief werving&selectie en social media activiteiten.

Over Efficy Nederland

Efficy Nederland BV  is een reseller van de webgebaseerde CRM software van het Belgische Efficy SA.  In dec 2013 is Efficy Nederland BV gefuseerd met het Belgische Efficy SA.

Efficy is een voorloper in CRM-technologie en werd opgericht in 2005. Vanuit het hoofdkantoor in Brussel bedient het bedrijf meer dan 1.600 actieve klanten en 55 000 gebruikers wereldwijd. Alles bij elkaar telt Efficy meer dan 100 medewerkers binnen de afdelingen development, marketing en engineering.

www.efficy.nl en  www.efficy.com