Mission Matters heeft diverse projecten en iterim management werkzaamheden uitgevoerd voor Imtech. Hieronder enkele uitgelicht.

Corporate Social Responsibility

Voor Imtech NV was Tony Koeleman van 2011 tot en met 2013 actief als business consultant en projectleider Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Met de toenmalige CSR Council van Imtech NV heeft hij het maatschappelijk verantwoord ondernemen beleid en projectportfolio samengesteld. De aanpak was gebaseerd op de ISO26000 (Internationale norm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

1 Project uit deze projectportfolio is het project ‘GreenTech’. Dit werd een internationaal divisie overstijgend project naar de definitie en kwantificering van ‘GreenTech’ van Imtech. Tony heeft leidinggegeven aan deze projectgroep.

Eurotop 2010

In het kader van de strategie voor de komende vijf jaar is voor 150 Europese topmanagers een managementtop georganiseerd, de Imtech Eurotop 2010. Via zes verschillende workshops wilde Imtech speerpunten op het gebied van synergie en samenwerking uit dit plan bediscussiëren en tot leven brengen.

Dit gebeurde aan de hand van presentaties van terzake deskundige Imtech synergy managers. Mission Matters faciliteerde de discussie in elke werkgroep en dacht ook inhoudelijk mee over de opzet en werkvorm voor deze strategieworkshops.

“De Imtech Eurotop 2010 was een succes, mede door de pragmatische en professionele samenwerking tussen het organiserende Imtech-team en Mission Matters. De wederzijdse passie en ‘bezieling’ gaf veel energie!”Pieter Koenders, Directeur Corporate Communications.

Over Imtech

Imtech is een Europese technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw. Deze combinatie maakt het mogelijk totale technologische oplossingen aan te bieden die leiden tot betere bedrijfsprocessen en meer rendement voor klanten én aan de klanten die zij op hun beurt bedienen.

Imtech heeft sterke posities in de markten van gebouwen en industrie in de Benelux, Duitsland, Oost-Europa, Nordic, de UK, Ierland en Spanje, alsmede op de Europese markten van ICT en traffic en in de mondiale maritieme markt. Imtech biedt tevens oplossingen die bijdragen aan een duurzame samenleving, bijvoorbeeld ‘groene’ technologie en technische oplossingen op het gebied van energie, milieu, water en mobiliteit.

Met ruim 25.000 medewerkers realiseert Imtech circa 4,5 miljard euro aan opbrengsten op jaarbasis.