GP Elite is 7 jaar geleden gestart in met het organiseren van exclusieve autosport evenementen. Mission Matters biedt een van de partners van GP Elite business coaching over persoonlijke ondernemersvragen en organisatorische groei. Tevens is er op het gebied van ICT een grote slag gemaakt samen met Mission Matters. Bij zowel het ontwerp en realisatie van een maatwerk evenementen systeem, als in inrichting van het financiële systeem. Dit heeft heeft mede bijgedragen aan een jaarlijkse groeiverdubbeling van de organisatie. 

Jack van Praag heeft me substantieel geholpen door  met mij te sparren en te reflecteren op mijn ideeën over mijn organisatie. Ik kan bij hem terecht voor soms ogenschijnlijk triviale onderwerpen maar ook voor strategische organisatievraagstukken.  Hij begeleidt dat op een heel empathische, oprecht geïnteresseerde en kritische manier. Hij doet dat altijd zodanig dat ik ga nadenken, waardoor ik met minimale input vaak maximaal inzicht heb voor het maken van mijn keuzes.

Mijn passie is mensen laten genieten van exclusieve auto’s en de autosport, en door het gezond laten groeien van mijn organisatie kunnen nu meer mensen meegenieten. Marc Schipper, eigenaar GP Elite.

Over GP Elite

Marc is een geboren autosportliefhebber die zich van jongs af aan heeft verdiept in de aantrekkelijke autosportwereld. Hij heeft met veel passie deelgenomen aan kartwedstrijden en races op het circuit. Marc is tevens de eerste Nederlander die de Lotus Cup Europe op zijn naam wist te schrijven, maar zijn hart ligt bij de rallysport.

GP Elite staat voor ultiem genieten van de exclusieve auto en/of de autosport. Voor elk niveau rijder bieden zij een scala aan hoogwaardige trainingen; van rijvaardigheids-trainingen tot circuit-, drift- en rallytrainingen. Ook voor racen of trackdays bent u bij hun aan het juiste adres. 

www.gp-elite.nl