Training Feedback in Bedrijf

//Training Feedback in Bedrijf

Training Feedback in Bedrijf

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de kwaliteit van de individuele medewerkers én de manier waarop zij met elkaar samenwerken. Als deze samenwerking optimaal is, is het resultaat optimaal.

Een essentieel onderdeel is de manier waarop medewerkers met elkaar communiceren. Feedback geven en ontvangen is daarbij van grote waarde. Hoe gaat dat nu tussen uw medewerkers?

Waarom deze training?

Feedback wordt nogal eens verward met kritiek. Mensen voelen zich aangevallen of ervaren feedback als een teken van falen. Een gemiste kans, want wie feedback ziet als een kans om te leren, bevindt zich dagelijks in een boeiende leeromgeving. Reacties op ons gedrag krijgen we immers voortdurend, verbaal en non-verbaal. De kunst is om open te staan voor het ontvangen van feedback en te bepalen welke feedback nuttig is.

De training ‘Feedback in Bedrijf’ is voor bedrijven die het belangrijk vinden dat hun medewerkers op een bewuste en constructieve manier positieve en negatieve feedback geven aan elkaar. Op deze manier creëert het bedrijf optimale samenwerking en een veilige werkomgeving.

Over de training

Inhoud programma:

Een workshop van een halve dag. Tijdens de training staan de volgende onderwerpen centraal:

  • Ben ik me bewust van mijn eigen gedrag en hoe dit overkomt op anderen?
  • wat neem ik waar van het gedrag van de ander? Wat doet dit gedrag met mij?
  • hoe geef ik feedback, zowel verbaal (volgens de regels van feedback) als non-verbaal?
  • Wat is het effect van mijn feedback op de ander?
  • Hoe leer ik feedback ontvangen? Wat doet feedback met mij?
  • Wat mag ik met feedback doen? Wat zijn eventuele belemmeringen om feedback te kunnen ontvangen en te gebruiken om mijn gedrag en communicatie te optimaliseren?

Uw medewerkers leren verschil te maken tussen dat wat ze waarnemen en wat het met hen doet. Door oordeelvrij onderscheid te maken tussen wat van hen is en wat van de ander, nemen we de persoonlijke lading volledig weg die feedback geven en ontvangen vaak heeft. Er ontstaat een neutraal en daarmee veilig vertrekpunt om in de praktijk te oefenen en succeservaringen op te doen.

Samenstelling: We gaan uit van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers op 1 trainer.

Voorbereiding: Als voorbereiding vragen we u om voorbeelden mee te nemen over postieve en negatieve ervaringen met feedback die u gegeven heeft, en die u ontvangen heeft.

Tijd, duur en locatie: 
De duur is 1 halve dag van 9.30- 12.30 uur of van 13.30 -16.30 uur
Bij u op locatie. Wij kunnen ook een geschikte locatie huren. Deze kosten berekenen we dan door.

Trainer / begeleider: Jack van Praag en/of Angelique Schrama

Voor deze waardevolle training:

  • Voor de trainer: €1.225,- : voorbespreken, training, nabespreken
  • De tarieven zijn exclusief BTW, reis- en locatiekosten.
  • Neem contact op voor een maatwerk offerte

Wilt u deze training voor uw organisatie? In dat geval bespreken we gezamenlijk de wensen en mogelijkheden en ontvangt u een maatwerk voorstel. Na inschrijving nemen wij contact met u op om de training af te stemmen.

* verplichte velden

 

By | 2018-10-04T14:34:20+00:00 2 juni 2015|Training|