nlgroeit & ondernemers coaching

/, Blog Verkoop, Blogs Coaching/nlgroeit & ondernemers coaching

nlgroeit & ondernemers coaching

De wil om te groeien maakt ondernemers groter.

Dit is het eerste wat je leest als je naar de website van NLgroeit kijkt. Ook Mission Matters heeft de diepgewortelde wens om mensen en ondernemingen te laten groeien. Hierin hebben nlgroeit en Mission Matters elkaar gevonden.

Vanaf vandaag staat het coachingsaanbod voor groeiondernemers op de website van nlgroeit.

coaching voor top ondernemers

Als je wel eens naar sport kijkt, dan zie je dat topsporters altijd een coach hebben. Deze coaches helpen ze naar de overwinning, de beker, die felbegeerde medaille. Een goede coach is eigenlijk in ieder beroep onmisbaar, zeker bij ondernemers. Coaches zorgen voor de juiste zet in de rug.

Ondernemers coaching is een op maat gesneden vorm van organisatie- en leiderschapsontwikkeling waarbij je een aantal gesprekken voert met een coach. Het is persoonlijke en zakelijke ontwikkeling door een gesprek onder vier ogen.

Over nlgroeit

Het is de missie van nlgroeit om groeiondernemers te activeren om gebruik te maken van coaching en opleiding en te helpen bij de groeirealisatie. Hun platform faciliteert de ondernemers daarbij door het vinden van een goede match. Zij doen er dan ook alles aan om bekendheid te geven aan de mentoren en het leeraanbod.

nlgroeit is een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel.

Welke ontwikkeling wilt u verkennen?

By | 2017-07-11T09:43:07+00:00 29 juni 2016|Blog Strategie en cultuur, Blog Verkoop, Blogs Coaching|