Voor de cursus ‘Keurmeester AGF’ van N&S Quality Consultants vulde Mission Matters een onderdeel van de module in over de mogelijkheden van digitaal keuren. De Steton-software diende tijdens de cursus als voorbeeld van een digitaal keursysteem.

Cursus digitaal keuren en productkennis AGF

In het kader van de RIK-regeling is het hebben van goed opgeleide kwaliteitscontroleurs een belangrijke voorwaarde voor AGF-bedrijven. De opleidingen ‘Keurmeester kwaliteitszorg groenten en fruit’ en ‘Kwaliteitsmedewerker groenten en fruit’ zijn geschikt om medewerkers op te leiden voor het controleren en keuren van groente- en fruitproducten.

Over N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants is gespecialiseerd in kwaliteits- en arbozorg. N&S adviseert, traint en begeleidt bedrijven bij de opzet, implementatie en eventuele certificering van kwaliteits(zorg)systemen en (voedsel)veiligheidssystemen.

Met de meest actuele kennis en inzichten adviseert N&S haar opdrachtgevers bij het vinden van de juiste balans tussen normeis, werkbaarheid en verbetering van de bedrijfsvoering. Het resultaat is een verantwoorde kostenbesparing en een gewaarborgd kwaliteitssysteem.

By | 2017-02-10T14:05:25+00:00 22 april 2010|Referenties ICT en projectmanagement advies|