Instituut voor Interventiekunde

Het Instituut voor Interventiekunde is al circa 10 jaar zeer succesvol in het organiseren van opleidingen en adviestrajecten. Er was behoefte aan meer structuur en basis in de workload gedurende het jaar. Mission Matters coachte en adviseerde de partners over de verkoopstrategie, de (persoonlijke) ondernemersvragen, de inrichting van het ZZP netwerk en de organisatie.  Daarnaast is een workshop georganiseerd over een marketing aanpak met het netwerk om slim tot actie over te gaan.

Angelique Schrama heeft het Instituut voor Interventiekunde geadviseerd in een fase van groei waarin we zelf soms de bomen door het bos niet meer zagen. Angelique kan goed helpen gedachten en ideeën te structureren en is snel en doeltreffend. Na een aantal sessies zijn we goed op weg. We hebben met name profijt van haar advisering m.b.t. sales. Daarmee hebben we de investering in coaching door Angelique ruimschoots terugverdiend. Nathalie van de Loo en Wick van der Vaart, Instituut voor Interventiekunde

Over het Instituut voor Interventiekunde (IvI)

Het Instituut voor Interventiekunde (IvI) is een opleidingsinstituut waar professionals zich kunnen scholen in waarderend interveniëren. Daarnaast is het een uitgebreid en internationaal netwerk van trainers, coaches en adviseurs die waarde toevoegen aan het functioneren van individuen, teams en organisaties.

www.instituutvoorinterventiekunde.nl  

By | 2017-12-19T13:48:43+00:00 24 augustus 2016|Referentie Verkoop Advies, Referenties Ondernemers Coaching|