Naar overzicht

Efficy Nederland: helpen bij een bedrijf in de groei

Professionalisering

Efficy is een voorloper in CRM-technologie en is opgericht in 2005. Vanuit het hoofdkantoor in Brussel bedient het bedrijf meer dan 1.600 actieve klanten en 55.000 gebruikers wereldwijd. Efficy telt meer dan 100 medewerkers binnen de afdelingen development, marketing en engineering.

Efficy Nederland BV is een reseller van de webgebaseerde CRM-software van het Belgische Efficy SA. In december 2013 fuseerde Efficy Nederland BV met het Belgische Efficy SA.

Aanpak

Aan Mission Matters is gevraagd de fusie voor te bereiden door de interne organisatie te structureren en de communicatie met klanten te intensiveren. In de aanloop naar de fusie is samen met de DGA van Efficy Nederland gewerkt aan de professionalisering van de commerciële en operationele processen bij Efficy Nederland BV. Veel aandacht is besteed aan change- en releasemanagement en het opzetten van een standaard SLA.

Mission Matters structureerde en organiseerde diverse marketing- en communicatie-activiteiten van Efficy Nederland.
Dit resulteerde o.a. in:
– een relatie-evenement voor ruim 100 klanten;
– een WinRIS-campagne en -evenementen;
– website aanpassingen;
– het opzetten en versturen van nieuwsbrieven;
– de marketingstrategie;
– arbeidsmarktcommunicatie inclusief werving & selectie;
– en social media-activiteiten.

Tony Koeleman, partner van Mission Matters, was geheel 2013 op interim basis Commercieel Directeur van Efficy Nederland. Angelique Schrama was betrokken als interim marketingcommunicatiemedewerker.

Opdrachtgever
Efficy Nederland
Diensten
Operational excellence
Periode
2013

resultaat

Structuur en organisatie

Boeien en binden
Efficy Relatiedag voor 100 klanten groot succes. Klanten binden met visie op CRM, roadmap voor de toekomst en praktische workshops. Op een aangename en ontspannen manier netwerken met andere eindgebruikers.
WinRis software
9 regionale bijeenkomsten met eindgebruikers van WinRis. Betrokkenheid vergroten van klanten en kennisoverdracht/kennisdeling over de WinRis software.