Coaching: als je echt een stap vooruit wilt maken

Persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke context

Mission Matters begeleidt en ontwikkelt personen en daarmee dus organisaties, om fundamenteel succesvol te zijn in een veranderende omgeving. Wat ‘succes’ is, hangt af van je missie van wie je bent en wat je wilt.

Een doel van Mission Matters is mensen vanuit die missie verder te laten komen, een stap vooruit te maken. Coaching is daarvoor een krachtig middel. Vanuit onze ervaring als ondernemer en organisatieadviseur begrijpen we als geen ander de zakelijke context waarin je opereert. Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap bij (cultuur-)verandering, of hoe je als persoon kunt groeien door samenwerking.

Coaching is een effectieve manier om aan organisatie en persoonlijke ontwikkeling te werken. In een vertrouwelijk gesprek werken we aan specifieke doelen. Bovendien bieden onze coaches je een fris perspectief. Door jouw talenten te ontwikkelen kan je zakelijke ideeën aanscherpen.

Mission Matters coacht ondernemers, directeuren en managers. Naast individuele coaching bieden we ook boardroom- en teamcoaching aan. 

Coaching, als je echt een stap vooruit wilt maken

Coaching voor Ondernemers
Bij het coachen van ondernemers draait het om de ondernemer als mens en als leider van zijn/haar eigen bedrijf. Mission Matters richt zich met name op zakelijke dienstverleners.
Coaching voor Directeuren en Boardroom
De topmanager of directeur is de vrouw of man, die eindverantwoordelijk is voor het managementteam, voor de resultaten van de onderneming en voor het gedrag en de houding van de organisatie.
Coaching voor Managers
Als manager zorg je voor een geïnspireerd en goed samenwerkend team van professionals dat werkt binnen het uitgezette beleid van de directie. Jij bent de verbindende schakel tussen team en directie.

Coaching

Coaching start altijd met een persoonlijk gesprek. De klik als basis voor vertrouwen, jouw doelstelling als basis voor ontwikkeling

Neem contact op

Organisatie advies & Coaching

Organisatieadvies
Coaching

Interessante artikelen